STN ISO 11843-4: 2008 (01 0280), Detekčná schopnosť Časť 4 Metodika porovnania minimálnej detegovateľnej hodnoty s danou hodnotou - Janiga, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 71 Aplikácie štatistických metód v riadení kvality (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 11843-4: 2003
Spracovateľ: Ivan Janiga. Technická komisia: TK 71 Aplikácie štatistických metód v riadení kvality
Keywords: normy