STN EN 1330-11: 2008 (01 5052), Nedeštruktívne skúšanie. Terminológia Časť 11 Termíny používané v röntgenovej difrakcii polykryštalických a amortných materiálov - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1330-11: 2007
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 67 Nedeštruktívne skúšky
Keywords: normy