STN EN ISO 6520-1: 2008 (05 0005), Zváranie a príbuzné procesy. Zatriedenie chýb zvarových spojov kovových materiálov Časť 1 Tavné zváranie (ISO 6520-1: 2007) - Paldanová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6520-1: 2007