STN EN ISO 6520-1: 2008 (05 0005), Zváranie a príbuzné procesy. Zatriedenie chýb zvarových spojov kovových materiálov Časť 1 Tavné zváranie (ISO 6520-1: 2007) - Paldanová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6520-1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN ISO 6520-1 z apríla 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Paldanová. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy