STN EN 12952-11: 2008 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 11 Požiadavky na obmedzovacie zariadenia kotla a príslušenstva - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12952-11: 2007