STN EN 10216-2 + A2: 2008 (42 5713), Bezšvové rúry na tlakové účely. Technické dodacie podmienky Časť 2 Nelegované a legované oceľové rúry so špecifickými vlastnosťami pri zvýšenej teplote (Konsolidovaný text) - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10216-2: 2002 + A2: 2007