STN EN ISO 307: 2008 (64 0363), Plasty. Polyamidy. Stanovenie viskozitného čísla (ISO 307: 2007). - Nagyová, Margita; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 307: 2007
Táto norma nahrádza STN EN ISO 307 z októbra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Margita Nagyová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy