STN EN ISO 2409: 2008 (67 3085), Náterové látky. Skúška mriežkovým rezom (ISO 2409: 2007). - Bešina, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 2409: 2007