STN EN ISO 10286: 2008 (69 0008), Fľaše na plyny. Terminológia (ISO 10286: 2007). - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10286: 2007