STN EN ISO 10286: 2008 (69 0008), Fľaše na plyny. Terminológia (ISO 10286: 2007). - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10286: 2007
Táto norma nahrádza STN EN ISO 10286 z mája 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy