STN EN 1308: 2007 (72 2460), Malty a lepidlá na obkladové prvky. Stanovenie sklzu. - Rusnáková, Andrea (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1308: 2007