STN EN 1323: 2008 (72 2462), Malty a lepidlá na obkladové prvky. Betónové skúšobné dosky. - Rusnáková, Andrea (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1323: 2007