STN EN 1324: 2008 (72 2463), Malty a lepidlá na obkladové prvky. Stanovenie prídržnosti disperzných lepidiel na vnútorné použitie šmykovou skúškou. - Rusnáková, Andrea (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1324: 2007