STN EN 1346: 2008 (72 2464), Malty a lepidlá na obkladové prvky. Stanovenie doby zavädnutia. - Rusnáková, Andrea (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1346: 2007