STN EN 1346: 2008 (72 2464), Malty a lepidlá na obkladové prvky. Stanovenie doby zavädnutia. - Rusnáková, Andrea; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 40 Anorganické spojivá a malty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1346: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 1346 + A1 z októbra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Andrea Rusnáková. Technická komisia: TK 40 Anorganické spojivá a malty
Norma je nahradená normou STN EN 12004-2 z januára 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy