STN EN 1347: 2008 (72 2465), Malty a lepidlá na obkladové prvky. Stanovenie zmáčavosti. - Rusnáková, Andrea (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1347: 2007