STN EN 1348: 2008 (72 2466), Malty a lepidlá na obkladové prvky. Stanovenie prídržnosti cementových mált a lepidiel ťahovou skúškou. - Rusnáková, Andrea (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1348: 2007