STN EN 15304: 2008 (73 1365), Stanovenie mrazuvzdornosti autoklávovaného pórobetónu. - Jerga, Ján; Križma, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15304: 2007