STN EN 15304: 2008 (73 1365), Stanovenie mrazuvzdornosti autoklávovaného pórobetónu. - Jerga, Ján; Križma, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15304: 2007
Spracovateľ: Ján Jerga, Martin Križma. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy