STN EN 12697-22 + A1: 2008 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 22 Skúška vyjazďovania kolesom (Konsolidovaný text) - Komačka, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-22: 2003+ A1: 2007