STN EN 12697-22 + A1: 2008 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 22 Skúška vyjazďovania kolesom (Konsolidovaný text) - Komačka, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-22: 2003+ A1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 12697-22 z apríla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Komačka. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy