STN EN 14878: 2008 (80 0896), Textílie. Horľavosť detskej nočnej bielizne. Špecifikácia. - Krajčovičová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14878: 2007