STN EN 14878: 2008 (80 0896), Textílie. Horľavosť detskej nočnej bielizne. Špecifikácia. - Krajčovičová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14878: 2007
Spracovateľ: Jana Krajčovičová. Technická komisia: TK 18 Textil
Keywords: normy