STN EN 343 + A1: 2008 (83 2704), Ochranné odevy. Ochrana proti dažďu (Konsolidovaný text). - Kainová, Božena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 343: 2003 + A1: 2007