STN EN 343 + A1: 2008 (83 2704), Ochranné odevy. Ochrana proti dažďu (Konsolidovaný text). - Kainová, Božena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 343: 2003 + A1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 343 z októbra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Božena Kainová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Dátum účinnosti opravy normy: máj 2010
Norma je nahradená normou STN EN 343 z februára 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy