STN EN ISO 9185: 2008 (83 2743), Ochranné odevy. Posudzovanie odolnosti materiálov proti rozstrekom roztaveného kovu (ISO 9185: 2007). - Vyskočil, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9185: 2007