STN ISO 17713-1: 2008 (83 4006), Ochrana ovzdušia. Meteorológia. Meranie rýchlosti vetra Časť 1 Metódy skúšania prevádzkových charakteristík rotačných anemometrov vo vetromerných tuneloch (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 17713-1: 2007