STN ISO 17713-1: 2008 (83 4006), Ochrana ovzdušia. Meteorológia. Meranie rýchlosti vetra Časť 1 Metódy skúšania prevádzkových charakteristík rotačných anemometrov vo vetromerných tuneloch - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 17713-1: 2007
Spracovateľ: Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Keywords: normy