STN EN ISO 20988: 2008 (83 4102), Ochrana ovzdušia. Návod na odhad neistoty merania (ISO 20988: 2007). - Davidová, Viera; Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 20988: 2007 a má postavenie oficiálnej verzie