STN EN ISO 20988: 2008 (83 4102), Ochrana ovzdušia. Návod na odhad neistoty merania (ISO 20988: 2007). - Davidová, Viera; Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 20988: 2007 a má postavenie oficiálnej verzie
Spracovateľ: Viera Davidová, Daša Borovská. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Keywords: normy