STN EN ISO 8185: 2008 (85 2119), Zvlhčovače respiračného traktu používané v zdravotníctve. Všeobecné požiadavky a zvlhčovacie systémy (ISO 8185: 2007). - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8185: 2007
Norma je zrušená od 1.7.2022
Táto norma nahrádza STN EN ISO 8185 z apríla 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy