STN EN 12416-2 + A1: 2007 (92 0420), Stabilné hasiace zariadenia. Práškové zariadenia Časť 2 Navrhovanie, konštrukcia a údržba (Konsolidovaný text) - Zaťko, Jozef; Sulík, Štefan; Dufek, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou a čekou verziou európskej normy EN 12416-2: 2001 + A1: 2007