STN EN 12416-2 + A1: 2007 (92 0420), Stabilné hasiace zariadenia. Práškové zariadenia Časť 2 Navrhovanie, konštrukcia a údržba (Konsolidovaný text) - Zaťko, Jozef; Sulík, Štefan; Dufek, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Ochrana a bezpečnosť stavieb pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou a čekou verziou európskej normy EN 12416-2: 2001 + A1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 12416-2 z apríla 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Zaťko, Štefan Sulík, Jaroslav Dufek. Technická komisia: TK 17 Ochrana a bezpečnosť stavieb pred požiarom, TNK 132 Technické prostředky a zařízení požární ochrany
Keywords: normy