STN ISO 3183: 2007 (13 6810), Naftový a plynárenský priemysel. Oceľové rúry na potrubné dopravné systémy - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 3183: 2007