STN EN 15217: 2008 (73 0720), Energetická hospodárnosť budov. Metódy vyjadrovania energetickej hospodárnosti a energetickej certifikácie budov - Sternová, Zuzana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15217: 2007
Názov z disku
Spracovateľ: Zuzana Sternová. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Norma je nahradená normou STN EN ISO 52003-1 a TNI CEN ISO/TR 52003-2 z októbra 2019 v celom rozsahu
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty