STN EG 201 730-1 V2.1.1: 2006 (87 1730), Prístup a koncové zariadenia (AT). Prístup k verejným telekomunikačným sieťam. Publikovanie špecifikácie rozhrania podľa smernice 1999/5/ES (R&TTE). Pokyny na publikovanie špecifikácií rozhrania Časť 1 Všeobecné a spoločné hľadiská - Kováčik, Milan; Legíň, Milan; Meniar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu EG 201 730-1: 2005 V2.1.1