STN ES 203 021-2 V2.1.1: 2006 (87 3021), Prístup a koncové zariadenia (AT). Harmonizované základné požiadavky na pripojenie koncových zariadení k analógovým rozhraniam telefónnych sietí. Aktualizácia technického obsahu TBR 021, EN 301 437, TBR 015, TBR 017 Časť 2 Základný prenos a ochrana siete pred poškodením - Kováčik, Milan; Legíň, Milan; Meniar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ES 203 021-2: 2005 V2.1.1