STN ES 203 021-3 V2.1.1: 2006 (87 3021), Prístup a koncové zariadenia (AT). Harmonizované základné požiadavky na pripojenie koncových zariadení k analógovým rozhraniam telefónnych sietí. Aktualizácia technického obsahu TBR 021, EN 301 437, TBR 015, TBR 017 Časť 3 Základná spolupráca s verejnými telefónnymi sieťami - Bahýl, Ján; Meniar, Juraj; Legíň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ES 203 021-3: 2005 V2.1.1