STN EN 55014-2/IS1: 2007 (33 4214), Elektromagnetická kompatibilita. Požiadavky na spotrebiče pre domácnosť, elektrické náradie a podobné prístroje Časť 2 Odolnosť. Norma na skupinu výrobkov. Interpretačný list 1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Tento interpretačný list k STN EN 55014-2: 2002 je slovenskou verziou interpretačného listu EN 55014-2/IS1: 2007 k EN 55014-2: 1997
Keywords: normy