STN EN 50163/A1: 2008 (33 3500), Dráhové aplikácie. Napájacie napätia trakčných sietí. Zmena A1. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN 50163: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 50163: 2004/A1: 2007
Keywords: normy