STN EN 60745-2-11/A11: 2008 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-11 Osobitné požiadavky na píly s priamočiarym vratným pohybom pílového listu (lupienkové a šabľové píly). Zmena A11 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A11 STN EN 60745-2-11: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-11: 2003/A11: 2007