STN EN 60745-2-20/A11: 2008 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-20 Osobitné požiadavky na pásové píly. Zmena A11 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A11 STN EN 60745-2-20: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-20: 2003/A11: 2007
Spracovateľ: Technická komisia: 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy