STN EN 50317/A2: 2008 (36 2313), Dráhové aplikácie. Systémy odberu prúdu. Požiadavky na merania dynamickej interakcie medzi pantografovým zberačom a vrchným trolejovým vedením a validácia týchto meraní. Zmena A2. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A2 STN EN 50317: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 50317: 2002/A2: 2007