STN EN 50329: 2004 (34 1584), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Trakčné transformátory. - Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50329: 2003. Európska norma EN 50329: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy