STN EN 50329: 2004 (34 1584), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Trakčné transformátory. - Cengel, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia železníc (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50329: 2003. Európska norma EN 50329: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 50329 zo septembra 2003, ktorá od 1.9.2003 nahradila STN 36 2210 z augusta 1999
Spracovateľ: Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia železníc
Dátum účinnosti opravy normy: december 2007
Keywords: normy