STN EN 13445-5: 2004 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 5 Kontrola a skúšanie - Paldanová, Iveta; Kálna, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13445-5: 2002. Európska norma EN 13445-5: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy