STN EN 13445-5: 2004 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 5 Kontrola a skúšanie - Paldanová, Iveta; Kálna, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13445-5: 2002. Európska norma EN 13445-5: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 13445-5 (07 8408) z decembra 2002 a od 31.12.2003 STN 69 0010-6-3 z marca 1993, STN 69 0010-6-4 z novembra 1993, STN 69 0010-7-1 z marca 1993, STN 69 0010-7-2 z marca 1993, STN 69 0010-9-1 z marca 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Karol Kálna. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Dátum účinnosti opravy normy: január 2005
Dátum účinnosti opravy normy: máj 2005
Dátum účinnosti opravy normy: júl 2005
Dátum účinnosti opravy normy: marec 2006
Keywords: normy