STN EN 13445-5/A2: 2005 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 5 Kontrola a skúšanie. Zmena A2 - Paldanová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A2 STN EN 13445-5: 2004 je slovenskou verziou EN 13445-5: 2002/A2: 2005. Európska norma EN 13445-5: 2002/A2: 2005 má postavenie slovenskej technickej normy