STN EN 13445-5/A2: 2005 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 5 Kontrola a skúšanie. Zmena A2 - Paldanová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A2 STN EN 13445-5: 2004 je slovenskou verziou EN 13445-5: 2002/A2: 2005. Európska norma EN 13445-5: 2002/A2: 2005 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Iveta Paldanová. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy