STN ISO 9096: 2004 (83 4610), Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje znečisťovania. Manuálne stanovenie hmotnostnej koncentrácie tuhých znečisťujúcich látok. - Motaj, Martin; Hrúzik, Dominik (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 9096: 2003